Tekstiler som løfter kjøkkenet ditt

Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i hjemmet ditt. Man bruker mange timer her på å lage mat, jobbe og hygge seg med resten av familien. Da kan det være lurt å investere i at rommet er et behagelig sted å være. Det er ikke kun kjøkkenredskaper, hyller og komfyrer som spiller en viktig rolle. Ofte kan tekstilprodukter slik som kjøkkenhåndklær, duker og spisebrikker spille en like viktig rolle. Her får du noen tips til hvilke tekstilprodukter du kan inkludere i ditt kjøkken.

Kjøkkenhåndklær

 

Kjøkkenhåndklær er ikke kun en funksjonell oppfinnelse. Det er også et dekorativt produkt som kan løfte rommet. På georgjensen-damask.no så finner du et stort utvalg av kjøkkenhåndklær i flotte farger, former og materialer. Ofte er det spennende å kombinere kjøkkenhåndklær i forskjellige farger og mønstre for å gi ekstra liv på kjøkkenet. Et annet godt tips er å kjøpe materialer med gode absorberende egenskaper. Det sikrer at kjøkkenhåndklærne holder seg fine over en lengre periode.

Spisebrikker

 

Spisebrikker er et annet kjøkkentekstil som kan løfte rommet. Ikke minst så skåner det spisebordet for matrester og annet skitt. Spisebrikker kommer i både runde kreasjoner og firkantede former. De kan kjøpes i trematerialer, velurstoffer eller håndvevde stykker. Alt etter egen smak og behag. La deg inspirere av de ulike typene du kan velge imellom. Ofte vil det gi en egen personlighet rundt spisebordet ditt.

Bordduker

 

Et bord blir enda finere med en passende duk uansett om det er hverdag eller fest. På samme måte som ovenstående produkter så kommer duker i mange forskjellige former, farger og design. På en annen side så er det viktig å finne en duk som passer til størrelsen på ditt kjøkkenbord. Sørg derfor for å ta mål før du kjøper en bordduk. Dersom du har et bord som er 130-140 cm langt så egner det seg med en duk som er 180 cm lang.