Studer ved anerkjente IMD

IMD Business School er en høyt respektert Business-Skole. Med en av verdens høyeste rangeringer og et bredt utvalg av utdanninger, så er instituttet et populært valg blant mange ledere. Utdanningene ved IMD ledes av profesjonelle undervisere som har god erfaring i bransjen. Ikke minst kommer de fra 34 forskjellige land. Det mangfoldige lærerstaffet har sikret et globalt fokus som en del av skolens visjon. Programmene og utdanningene er strukturert på bakgrunn av deltakernes behov for ny kunnskap og fleksibilitet. I tillegg så tilbyr skolen effektive verktøy som tydelig formidler innholdet i hver enkel utdanning.

Hva IMD tilbyr

Uavhengig av hvilken utdanning man velger ved IMD så kombinerer de alle sammen praktiske erfaringer med teori. Undervisningsformen skal være utfordrende ved at man blir nødt til å løse problemer fra det virkelige markedet. Samtidig så skal man benytte seg av moderne og nyansert teori for å takle slike problemstillinger. Dette er blant annet ledelsesfilosofi slik som strategi og kommunikasjon med interne og eksterne nøkkelpersoner. Skolen jobber også med å utvikle ledere som kan ta raske og korrekte beslutninger. IMD mener det er viktig å styrke ens lederferdigheter for å kunne fremstå som en selvstendig og besluttsom CEO. Dette vil gjensidig skape mer trygghet i hele bedriften da styremedlemmer får større tillit til sin overordnede sjef.

Foregående aktiviteter

IMD arbeider kontinuerlig med å vokse og utvikle sitt potensiale. På nåværende tidspunkt tilbyr skolen mer enn 20 forskjellige utdanninger. Utdanningene er basert på forskning både innad i IMD og av eksterne forskere. Den interne forskingen finner sted ved en rekke anerkjente forskningssentre slik som IMD World Competitiveness Center og The Evian Group. Førstnevnte forsker på utviklingen av et lands konkurransekraft. The Evian Group er mer et tilnærmet styre bestående av politikere, meningsdannere og bedriftsledere. Sammen diskuterer de en rekke globale aspekter. I tillegg har IMD diverse globale sentre over hele verden. Dette er alt fra The IMD Global Value Chain Senter til The IMD Global CEO Center. Med et så høyt antall ansatte på laget så er IMD Business School godt rustet for bransjen.