Smokk med navn – en litt enklere hverdag for småbarnsforeldre

Annonse

Småbarnsforeldre opplever mange utfordringer og mye stress i hverdagen, fra lite søvn og høye lyder til anstrengt økonomi og en mengde aktiviteter og avtaler. Da er det greit å prøve å finne forenklinger der det er mulig, for eksempel i form av en BIBS smokk med navn eller Philips Avent smokker med navn. Slike smokker kan gjøre det enklere å finne riktig smokk, enten når du skal ut døren hjemme eller prøver å rydde i barnehagen.

De kjente og kjære smokkene med gravert navn

I utgangspunktet vil en slitesterk BIBS smokk med navn eller Philips Avent smokker med navn helt enkelt være akkurat de smokkene du allerede kjenner fra disse merkevarene, men med navn eller annen tekst gravert inn i selve smokken. Det er altså ikke snakk om egne smokker fra noen ukjent merkevare, men varianter fra ledende produsenter med mye erfaring innen produksjon av smokker.

Philips Avent smokker med navn, en BIBS smokk med navn eller noen av de andre alternativene graveres med navn, tekst eller symboler. Denne graveringen gjøres i selve smokken, noe som betyr at det ikke er snakk om noe ekstra trykk eller lignende.

Svært god holdbarhet og kvalitet

Smokker av god kvalitet har relativt lang holdbarhetstid, så lenge som du følger instruksjonene fra produsenten når det gjelder rengjøring og jevnlig kontroll av smokken. Disse forholdsreglene forblir uforandrede hvis du velger en smokk med gravering, i og med at materialene i smokken er de samme.

Dessuten vil en smokk med gravering takle akkurat den samme behandlingen når det kommer til for eksempel koking, i og med at graveringen per definisjon er en del av selve smokken. Derfor er levetiden til merkingen også like lang som levetiden til selve smokken. En smokk med navn er kanskje ikke løsningen på alle utfordringen småbarnsforeldre møter i hverdagen, men det er denne typen små detaljer som kan gjøre ukene litt enklere.