Reiseguide: Ting du bør vite om Mauritius

Mauritius er en av Afrikas juveler. Dette ferieparadiset tiltrekker seg turister fra hele verden. Enten om du skal på bryllupsreise, eller på en avslappende ferie, er Mauritius et vakkert sted å reise. Vi har her laget en reiseguide som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite om Mauritius, slik at du kan få mest ut av ferien din.

Reisetips

Mauritius er en god reisedestinasjon året rundt. Siden Mauritius er på den sydlige halvkule er sesongene forskjellige fra våre. Deres sommer sammenfaller med vår vinter og vice versa. Men det er sol og varme på Mauritius året rundt. Selv fra juni til august som er de kaldeste månedene kan temperaturen være fra 26 til 28 grader i løpet av dagen.

Den beste tiden å reise til Mauritius er mellom september og desember, når det er kaldt hjemme. På Mauritius kan du forvente relativt konstant temperatur på rundt 30 grader. Sannsynligheten for regnbyger er også relativt liten.

Europeisk vår er også en god tid å reise på. Fra april til juni er det litt kjøligere på Mauritius enn det det er under høysesongen fra september til desember. Fordelen med å reise på denne tiden er at det er færre turister på våren. Dette betyr at prisen på hoteller er mye billigere.

Hvem passer en reise til Mauritius for?

Mauritius er en perfekt destinasjon som bryllupsreise. Mauritius innbyr til romantikk, så det er ikke overraskende at mange velger å reise på denne øya som bryllupsreise. Mauritius passer også til personer som elsker sol og strender, fordi øya er full av dem. Hvis du er en person som ønsker en badeferie & safari er også Mauritius perfekt for deg. Øya har i tillegg mye å tilby når det kommer til store fossefall, nasjonalparker og fargerike templer.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *