Pynt opp bordet for sommerbesøk

Sommeren er langt fra over enda og det er fortsatt tid til å invitere hjem gjester på sommerbesøk. Sommerdagene blir langt hyggeligere med ekstra selskap fra noen man er glad i, og det er alltid fint å kunne pynte opp litt når man får gjester. Hvorfor ikke la deg inspirere av noen av sommerens trender når det gjelder oppdekningen? Sesongens trender er enkelt, men samtidig stilrent og elegant. Særlig bordløpere i blå og gråtoner er populært, og om man ønsker litt ekstra tekstur finnes det en rekke fine, subtile mønstre og velge mellom. Besøkgeorgjensen-damask.no for mer inspirasjon og for å se hele utvalget.

Et bord til enhver anledning

Man trenger ikke å invitere til et overdådig måltid med mange gjester for at man skal kunne dekke opp et bord til et fint måltid. Et fint oppdekket bord kan passe likeså godt til en koselig kveldsmat for to, når man ønsker å sette av litt tid til hverandre på slutten av dagen. Det passer når du inviterer naboen over på kaffe for å få tips til hvordan du skal stelle rosene og om du skal invitere til familiebesøk en søndags ettermiddag. Det finnes med andre ord ingen regler for når man kan gjøre spisebordet fint og pyntet, og det passer like fint til enhver anledning.

Med noen ulike bordløpere, duker og spisebrikker å velge mellom kan man også enkelt variere hvordan man ønsker spisebordet skal se ut om man føler for en annerledes stil. For en avslappende atmosfære rundt bordet kan blåtoner eller farger som lavendel være gode valg, mens man med gråtoner enkelt kan bruke andre pyntegjenstander og dekketøyet for å sette ekstra farge på bordet. Gjennom å ha litt å velge mellom har man muligheten til å endre helhetsinntrykket for måltidet ved hjelp av mønstre og fargevalg, noe som kan være praktisk i mange tilfeller.