Prøv et av Norges populære spa

Norge har et stort utvalg av spa og spahoteller man kan besøke, og dersom man ikke allerede har gjort det kan det absolutt anbefales å ta en spaweekend eller en helaften. Utvalget er størst i Oslo, hvor man har en rekke ulike og velkjente spa å velge mellom, men det finnes også svært kjente spahoteller andre steder i landet. Et spaopphold passer utmerket som en kombinert weekendtur og det kan derfor være morsomt å reise til et av spahotellene som ligger i en annen del av landet for å oppleve mer.

THE THIEF Spa

Det er få spa som slår THE THIEF i Oslo når det kommer til luksus, gourmetmat og velvære. Spahotellet har ikke spart på noe når det kommer til å tilby besøkende en luksuriøs opplevelse, og dersom man ønsker et av landets beste spaopphold kan et besøk på THE THIEF absolutt være verdt pengene.

Kurbad på The Well

Et annet av de kjente spahotellene i Oslo-området er The Well. Spaet skiller seg ut ved å fokusere mer på å være et velværebad eller kurbad, og tilbyr et stort utvalg forskjellige bassenger, saunaer og andre bademuligheter. Det går også egen buss til spaet som gjør det enkelt å komme seg dit fra Oslo, ettersom det ligger litt utenfor byen.

Weekendtur til Lysebu

Et av de andre kjente spahotellene i Norge er Lysebu Spa. Spahotellet kan tilby 3-rettersmiddag og et avslappende helgeopphold om man ønsker en weekendtur som virkelig får deg til å komme uthvilt hjem. I tillegg til spaavdelingen har hotellet også et eget galleri som kan besøkes, dersom man ønsker å oppleve litt kultur mellom svømmetakene og boblene.

I tillegg til de nevnte spahotellene finnes det også en rekke andre kjente spa i Norge, og det gjelder derfor bare å finne et man ønsker å besøke for sitt neste spaopphold.