Personlige og skreddersydde bånd og merker

Er du lei av navnemerker, strykemerker og andre selvklebende merkelapper med barnslige design og skarpe farger? Når barna får bestemme selv passer de kanskje som hånd i hanske, men heldigvis finnes det mye annet å velge mellom. Ta en titt på www.ikastetikett.no, utvalget til Ikast etikett gjør det mulig for alle og enhver å finne noe som passer.

Lune naturfarger, naturlige materialer og vevde bånd

Navnemerker trenger på ingen som helst måte være laget i plastmaterialer, det finnes nemlig også vevde merker og bånd. Disse er ikke bare praktiske, men også et designelement i seg selv. De kan selvfølgelig sys til plagget på innsiden, på samme måte som mer tradisjonelle navnemerker, men hvorfor ikke bruke de som et spennende innslag på plagg der det passer med litt ekstra farger?

Du kan velge mellom tekstilbånd og vevde merkelapper med forskjellige bakgrunner og tekstfarger, noe som også gjør det enkelt å finne noe som passer.

Lag elegante navnelapper – uten enhjørninger og sjokkrosa tekst

Du trenger selvfølgelig ikke å velge de aller mest barnslige temaene når du lager navnelapper. De forskjellige figurene er kanskje i stor grad rettet mot barn, men du kan også enten laste opp egne bilder eller lage merkelapper med bare tekst og symboler.

Både bakgrunner og tekstfarger kan tilpasses i det uendelige, og du kan lage merkelapper som enten er svært diskre – eller som utmerker seg på en elegant måte. Du trenger heller ikke å bestille flere hundre merkelapper for å lage ditt eget design, det betyr også at det er helt greit å lage egne navnemerker til hvert medlem i familien. Samtidig kan det være fordelaktig mer bare etternavn og telefonnummer på navnemerkene, i hvert fall i familier der mye klær går i arv til yngre søsken.

Design dine egne navnemerker, bånd og selvklebende navnelapper i dag – så har du alt klart når du trenger å merke alt fra klær til mobiltelefoner.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *