Opplev verden på en ny måte!

Er du eventyrlysten, nysgjerrig på andre kulturer og et ønske om å utvide ditt verdensbilde? Så er kanskje backpacking noe for deg! Backpacking er en reiseform hvor du reiser med en ryggsekk rundt om i forskjellige land og opplever nye kulturer, du ser andre måter å leve på, spennende arkitektur og møter nye mennesker på din vei. Helt konkret betyr backpacking å reise med en ryggsekk, men det finnes flere måter å backpacke på, og du kan selv velge den formen som appellerer mest til deg selv. Å backpacke er en enestående sjanse til å oppleve verden og deg selv, på en helt ny måte, autentisk og ærlig.

4 spennende land du kan backpacke deg igjennom.

 

  • Tanzania – Landet fra savannen til toppen av Afrika.

Backpack deg igjennom et land fylt med kontraster, helt fra den store savannen med alle de ville dyr, forbi Zanzibars fortryllende strender og hele veien opp til toppen av Afrika, nemlig Kilimanjaro. Tanzania er et land liggende langs Afrikas østkyst, med enestående natur, og er kjent for sine naturreservater hvor du kan se alt fra løver og antiloper, elefanter og sjiraffer.

  • Australia – Landet «Down under».

Kenguru, Koala og Krokodiller er blant de dyr du kan møte fra det rike dyrelivet, mens du kjører ut av Australias rødstøvede veier. Samtidig vil The Great Barrier Reef gi deg muligheten til å se koraller og fisk i alle regnbuens forskjellige farger! Australia består ikke kun av kontinentet Australia, men også Tasmania og omkring 8 000 omkringliggende øyer. I Sydney vil du også få muligheten til å besøke operahuset, og merke byens pulserende liv.

  • Bali – Øyen midt i det indiske Ocean.

Bali er en øy i beliggende i det indiske Ocean, imellom Java og Lombok. Bali er en øy som kan tilby en opplevelse til de fleste, uansett hvilke interesser de måtte ha. Du kan gå igjennom rismarkene, se spektakulær natur, store fossefall, du kan tilbringe dagene på stranden, eller bestige en vulkan! For befolkingen på Bali er religion en del av hverdagen, og det er flere spektakulære templer du kan besøke på din backpacker reise, og oppleve den lokale vennligheten. Bali er et sammensurium av overveldende natur, spennende tradisjoner og inntrykk du helt sikker vil sitte tilbake med resten av livet.

  • Colombia – Verdens 2 mest biodiverse land.

Colombia er et land beliggende i det nordvestlige sydamerika, ut til det Karibiske hav. Backpack deg igjennom et land bestående av en enestående natur, helt fra de lange sandfulle strender, igjennom den tykke regnskog i Amazonas, og hele veien opp til toppen av Andesfjellene. Opplev «The lost city», nemlig Ciudad Perdida, et intakt ruinkomplekst langt inne i den uberørte regnskog, eller Cartagena, en by helt ut til kysten, som stadig står i ekte spansk kolonistil.

Mulighetene er uendelige når du setter avsted ut på en backpacker reise til forskjellige deler av verden. En ting er helt sikkert som backpacker, og det er at du vil få en opplevelse for livet og oppleve kulturer som ikke finnes noen andre steder i verden.