Kjøp tørketrommelen som passer til akkurat dine behov

Det finnes mange tørketromler, i praktisk talt alle prisklasser, å velge mellom på nett. En rask titt på tørketromler i en vanlig norsk nettbutikk viser at det er mulig å kjøpe en tørketrommel for litt over 3 000 kroner, men også en til over ti ganger så mye. Hva er egentlig forskjellen, og hvordan finner du en som passer til dine behov?

Det grunnleggende – kapasitet, lydnivå, strømforbruk og holdbarhet

En tørketrommel har i utgangspunktet en hovedoppgave, og det er å tørke klær. Derfor er det fornuftig å alltid tenke på kapasitet først. Hvis tørketrommelen ikke er stor nok vil det raskt bli et irritasjonsmoment, og det er deilig å kunne tørke store dyner eller puter. Som regel er det derfor lurt å gå for en maskin med litt høyere kapasitet enn hva du trenger i dag.

Lydnivå er det mange som glemmer, men hvis tørketrommelen skal stå på badet er det viktig. Velg også gjerne en tørketrommel med lavt energiforbruk. Det er særlig tørketromler fra utpregede kvalitetsleverandører som har en pris på 30 000 og høyere. Da betaler du også for holdbarhet og en mer hardført bygget maskin, som er viktig hvis tørketrommelen skal brukes én eller flere ganger hver eneste dag.

Smarte ekstrafunksjoner – damp, skotørking og mye mer

Det finnes mange tørketromler med finesser og kryptiske navn på teknologier som ikke gir noen særlig ekstra nytteverdi. Samtidig er det lurt å ta en titt på hva som finnes, noen tørketromler kan gjøre mye mer enn å bare tørke klær.

Stativ til sko er en ekstremt enkelt, men likevel smart, løsning – helt enkelt et stativ som plasseres i trommelen slik at skoene står i ro i midten og tørker.

Flere modeller har også forskjellige dampfunksjoner. De kan benyttes til å friske opp ømfintlige klær uten vask, og dessuten gjøre at den vanlige tørkingen gir et strykefritt resultat.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *