Erotisk brettspill for han og henne

Erotiske brettspill legger man ikke sammen med dunken av Monopol, Ludo og Jakten på den Røde Rubin. Nei slike brettspill hører hjemme godt gjemt under en dunke med klær eller under senga. For når mor og far skal leke, ja da kan det like gjerne være et seksuelt brettspill.

Det fins utallige forskjellige brettspill som skal forføre oss inn i en erotisk dans, men de fleste vil at begge parter skal vinne. Da blir leken så mye mer verdt å delta i. Av og til er det greit å holde seksuelle fantasier for seg selv, men med et erotisk brettspill kan det bli ny fart i sexlivet.

Trekk kortet og du vil garantert vinne

En sen kveld er alltid ung for et par som vil fyre opp stemningen. Det skal lite til før de seksuelle fantasiene løper løpsk med spill som omhandler alt fra sexstillinger til sexleketøy. Legg skjul på slike spill og dra det fram når barna er på ferie hos bestefar og bestemor.

Morsomt og erotisk

Det skal være kort vei fra humor til man ligger der omfavnet i en deilig stilling. Men det at det også er morsomt gjør det hele mer lystig. Kanskje tør man be vennegjengen for en runde med brettspillet, både for å lære og lære bort. Da kan man gjøre det til en aften som skal by på hygge og kos.

Hva foregår der ute?

Av og til blir man litt nysgjerrig på hva andre finner på under dyna. Seksuelle brettspill kan være med på å opplyse oss, og kanskje pirre oss til å utforske andre sider av oss selv. Det kan være man tenner på helt nye ting man ikke hadde tenkt over før. Hva gjør naboen egentlig i helgene som ikke vi gjør? Vi får et helt nytt syn på sex og fetisjer.