En gjennomført look – med klær og tilbehør som matcher bilen

Annonse

I 2022 dreier seg bilhold ikke bare om motorer og olje, eller harde fakta som drivstofforbruk eller totaløkonomi. For mange er bilen en del av den egne identiteten, noe som også betyr at det er noen som matcher både klær og andre tilbehør med favorittbilmerket.

Spennende plagg med funksjon og identitet

Flere av de store bilmerkene tilbyr også offisielle lisensierte klesplagg, for eksempel BMW-klær med logoer og andre detaljer med gjenklang i bilmerkets identitet. Akkurat disse plaggene er laget med materialer av høy kvalitet, og er derfor også et alternativ når været er litt mer ruskete. Felles for dem er også diskré logoer, noe som gjør det lettere å kombinere de med andre plagg.

Det finnes selvfølgelig også en mengde plagg med mer fremtredende logoer, for eksempel t-skjorter og lignende med logoene til Formel 1-lag. Slike profilplagg er kanskje ikke like populære som for fotballklær, men for motorsportentusiaster kan de være midt i blinken.

Originalutstyr i skjæringspunktet med reservedeler

Det finnes selvfølgelig også mange forskjellige offisielt lisensierte produkter innenfor kategorier som hører til bilhold, men som likevel ikke helt kan kategoriseres som originale reservedeler. For eksempel har jo et av de ledende lavprismerkene paraply bygget inn i selve døren på bilen, en morsom vri på denne type tilbehør med logo.

Spylervæske og bilvaskprodukter er et par eksempler på ting du kan få med logo og navn fra en spesifikk bilprodusent. Det betyr kanskje ikke at disse produktene passer bedre til bilene fra denne produsenten, men det kan likevel være et signal om at produktene befinner seg i et premiumsegment.

I tillegg er det også mulig å kjøpe en mengde små duppedingser og tilbehør som befinner seg et godt sted fra selve kjerneproduktet. Et av de aller mest kjente merkene når det gjelder elbiler kan by på både mobilladere og minnepenner som er inspirert av bilenes design – for en gjennomført look.