Derfor finnes det ingen unnskyldninger for ikke å velge LED

Denne artikkelen er en betalt annonse.

Har du fortsatt noen antikke glødepærer eller gamle halogenpærer i lampene hjemme? Da er det uten tvil på tide å skifte de ut med en energismart LED-lampe for hjemmet, i dag finnes det ingen unnskyldninger for å velge noe annet enn LED. Dessuten er en svært stor andel av produktene basert på gammel teknologi allerede faset ut, så i mange tilfeller har du ikke noe valg.

LED er en både strømsparende, rimelig og fleksibel teknologi

LED-lyskilder kan by på en kombinasjon av både strømsparende egenskaper, god pris og tilnærmet uendelige muligheter for tilpasning. I sortimentet til en forhandler som ledlyskilder.no finner du et svært bredt utvalg ulike lyskilder og komplette lamper, som gir deg alle fordelene ved LED.

  • LED-teknologien er mindre strømkrevende enn tradisjonelle glødepærer. Det er helt enkelt slik at en mye større andel av strømmen blir gjort om til lys, noe som fører til at du ikke trenger å bruke like mye strøm for å få godt lys.
  • Dessuten er moderne LED-pærer svært rimelige, særlig hvis du sammenligner de med hvor mye glødepærer ville ha kostet i løpet av hele levetiden til en LED-pære.
  • Fleksibiliteten til LED fører også til at det er mulig å erstatte nesten alle typer pærer og lysstoffører med moderne teknologi – fra store lysstoffrør til svært små stiftpærer.

Integrerte lyskilder legger til rette for helt nye lamper

Etter hvert som LED har blitt helt dominerende innenfor markedet for «vanlige» lyspærer, har det også blitt lansert mange nye komplette lamper med integrert LED. Slike lamper kan designes på en helt ny måte, i og med at det ikke er nødvendig å ta høyde for sokler og andre fysiske begrensninger.

Det er helt åpenbart at LED-belysning er fremtiden, så det er på høy tid å skifte ut eventuelle eldre lyskilder. Ta en runde i boligen din allerede i dag, og skift ut de siste antikke glødepærene.