Capri Sun – En klassiker som aldri ser ut til å gå av moten

Capri Sun er en drikk av juice-konsentrat eid av Capri Sun Group Holding i Sveits, som igjen er et privateid selskap av Hans-Peter Wild. Capri Sun ble introdusert i 1969 og oppkalt etter den italienske øya Capri. Capri Sun har blitt distribuert i USA siden 1981.

På den internasjonale nettsiden deres kan vi lese følgende: «Alle produktene våre er laget av enkle oppskrifter – hvis du ser på baksiden av produktet, så ser du at ingredienslisten vår er veldig kort. Dette er fordi hver Capri Sun er fri for kunstige farger, smaker og konserveringsmidler. Vi er nøye med å velge både frukt og andre ingredienser. Det er bare ingredienser av topp kvalitet som finner veien inn i posen. I tillegg til fruktjuice-konsentrat, inneholder Capri Sun-posen vann, naturlige smaker og litt sukker eller annet søtningsmiddel.»

Uavhengig av hva som står på nettsiden så er det hevet over enhver tvil at produktet er like populært i dag som det har vært opp gjennom tidene helt fra 1969.

Hva årsaken til dette er vites ikke, men det må ha noe med smaken å gjøre, i tillegg til at posen oppleves som enkel å drikke fra selv for mindre barn.

Selskapet bruker mye energi på akkurat utvikling av posen. Posen er designet for å være superlett, og designet slik den er for å bedre kunne ta vare på innholdet uten å måtte ta i bruk tilsetningsstoffer.

Capri sonne aka Capri Sun fås kjøpt i de fleste dagligvarebutikker over hele landet. Det er også en yndet vare å handle på harry-tur til Sverige hvor den ofte er på tilbud hvis du kjøper flere pakker samtidig. Både på vanlige dagligvarebutikker og egne godteributikker. Den fås også kjøpt på nett. Du finner den både hos Gottebiten.se, Swecandy.se, Gotteributikken.com og Yoolando.com.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *