Baderomsinnredning som gir badet ditt det lille ekstra

Hvert år er det mange nordmenn som bygger nytt bad, eller pusser opp et eksisterende baderom. Det kan være en stressende prosess, særlig fordi badet er et av de mest kostbare rommene i en normal bolig. Det er mange beslutninger som må tas i løpet av kort tid, og da gjelder det å ikke glemme å velge en funksjonell og flott baderomsinnredning.

Innredningen er viktig

Det er vanlig å bruke mye tid og energi på å velge fliser og farger til badet, men det er ikke alle som vurderer baderomsinredning like nøye. Derfor er det også mange norske bad som har standardløsninger, som ikke nødvendigvis er tilpasset verken rommet eller familiens behov.

En god behovsavklaring legger også grunnen for fornuftige valg når det gjelder baderomsinnredning. Tenk over hvor mange som skal bruke badet, hvor mye du vil kunne oppbevare i skuffer og skap, og hvordan innredningen passer inn i rommet. Det er selvfølgelig også lov å drømme helt fritt – det finnes utrolig mye flott baderomsinnredning å velge mellom, og godt design har definitivt en verdi i seg selv.

Rene flater og naturlige materialer

Det finnes ingen fasitsvar når det gjelder verken design eller hvilke materialer som egentlig er best på badet, men for mange vil det være lurt å vurdere rene, enkle flater kombinert med naturmaterialer. Åpne flater gjør det enkelt å både innrede og vaske badet, og skapdører uten knotter eller håndtak kan være både pent og praktisk. Du får et harmonisk inntrykk samtidig som et er svært enkelt å tørke raskt over med en klut.

Tre er en fornybar resurs, og de aller fleste baderomsmøbler er til stor grad laget i tre. Det gjør møblene holdbare, samtidig som det er enkelt å kombinere tre med både laminat og andre materialer – som stein eller metall. En minimalistisk baderomsinnredning, med innslag av naturmaterialer, vil uten tvil gi badet ditt det lille ekstra.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *